Bekkenløsning eller -låsning?

Bekkenløsning er en naturlig prosess som skjer hos alle gravide for å klargjøre bekkenet for fødsel.

Bekkenløsning er en naturlig prosess som skjer hos gravide for å klargjøre bekkenet for fødsel.

Bekkenløsning er en naturlig prosess som skjer hos gravide for å klargjøre bekkenet for fødsel.

Bekkenleddene kan ofte være kilden til smerte i bekken, hofte, sete, lyske, lår og i enkelte tilfeller kan smerten stråle helt ned til ankelen.

Tiltak

På Fokusklinikken vil vi undersøke bevegeligheten i bekkenleddene og hvis den er nedsatt kalles det bekkenlåsning og hvis bevegelsen er forøket en bekkenløsning. Bekkenløsning er en normal fysiologisk prosess under siste del av en graviditet. Det er nødvendig for at bekkenforbindelsene skal kunne gi etter for å gi barnet nok plass under selve fødselen. Men ikke alle gravide har en smertefull bekkenløsning. Veldig ofte ser vi det motsatte når vi undersøker gravide at det er en bekkenlåsning med nedsatt bevegelse i ett eller begge bekkenleddene som er årsaken til smertene

Ved Fokusklinikken vil du få forklart om du har bekkenløsning, bekkenlåsning eller andre årsaker til plagene dine. Du vil da få riktig behandling, øvelser og/heller henvisning.

Trygghetsgaranti

Ved Fokusklinikken ønsker vi å ha et helhetlig fokus på deg som menneske og lage en behandlingsplan for hver individuelle pasient. Hos oss får du et tverrfaglig helsetilbud med trygghetsgaranti. Vår trygghetsgaranti innebærer at uansett hvilken terapeut eller behandlingsform du velger ved første konsultasjon, vil du bli henvist videre til den riktige behandlingen ved klinikken.

Ofte kan det kreve flere behandlingsformer for å oppnå ønsket resultat. Om nødvendig henviser vi deg videre til andre klinikker/sykehus og/eller bildeundersøkelse (røntgen/CT/MR/ultralyd).

Kontakt Fokusklinikken

Har du spørsmål om bekkenløsning eller -låsning? Fyll ut skjema, så svarer vi deg raskt. Du kan også ringe oss på +47 22658888 


Flere diagnoser: