Utvider tilbudet ved Fokusklinikken Vinderen

Mange har kanskje fått med seg at vi har pusset opp og utvidet våre lokaler på Fokusklinikken Vinderen. Vi følger nå opp med å utvide tilbudet på fysioterapi, kiropraktikk, lege og massasje.

Fysioterapeut Troels Skole Hansen åpner kalenderen for behandling to dager i uken. Ellers blir han som tidligere å finne på Fokusklinikken Økern. Les mer om vår erfarne terapeut her.

Vår nye og dyktige kiropraktor Annecken Lister Haugen vil være å finne på Fokusklinikken Vinderen to dager i uken. Annecken har ved siden av utdannelsen påbegynt videreutdanning i idrettsmedisin, et fagfelt som står henne nært da hun selv har drevet aktivt med håndball og volleyball. Annecken har erfaring fra private tverrfaglige klinikker i Sandefjord og i Bærum. For mer informasjon og timebestilling hos Annecken, klikk her.

Vår massør Tom Stephan Jensen har som aktiv ultraløper løpt mye og langt og fylt opp energilagrene i sommer, og vil nå utvide kalenderen sin til tre dager i uken, også på ettermiddag/kveld. Les mer om vår løpeglade terapeut her.

En annen gledelig nyhet er at vi nå deler våre nye lokaler med to erfaren og dyktig leger fra Green Doctors, Siri Aabel og Erlend Aabel. Dette gjør at vi nå kan tilby våre pasienter et komplett tilbud innen muskel- og skjeletthelse. Les mer om Green Doctors her.

Vi gjør oppmerksom på at vår fysioterapeut Marit-Kristine M. Holst har gått ut i fødselspermisjon.

Book din neste time hos en av våre dyktige terapeuter her.

Fra i sommer tilbyr Fokusklinikken kiropraktikk, fysioterapi, osteopati, massasje og trening individuelt eller i grupper. Samtidig deler vi nå lokaler med lege Siri Aabel og Erlend Aabel.

Fra i sommer tilbyr Fokusklinikken kiropraktikk, fysioterapi, osteopati, massasje og trening individuelt eller i grupper. Samtidig deler vi nå lokaler med lege Siri Aabel og Erlend Aabel.

Flere artikler: