Tom Stephan Jensen

Medlem av Norges Massasjeforbund (MNF).

Tom er utdannet massør og massasjeterapeut ved Axelsons Body Work School.

Tom tilbyr klassisk massasje, idrettsmassasje, triggerpunktsmassasje, og dyp bindevevsmassasje som selvstendige komplette behandlinger. De ulike teknikkene inngår også som spesifikke terapeutiske verktøy i et rehabiliterende eller skadeforebyggende behandlingsforløp, da gjerne komplementert med teknikker som proprioseptiv nevromuskulær fasilitering (PNF), positional release, og active release.

Tom er ultraløper og lidenskapelig opptatt av løping, og har god kompetanse på løpsrelatert skadeforbygging og behandling. Han har i tillegg god erfaring med å behandle hofte- og kneproblemer, legg- og fotplager, skulder-, arm- og ryggplager, stivhet i nakke og kjeve, samt hodepine. Tom jobber helhetlig og søker å behandle årsaken i tillegg til symptomene. Han jobber tett med de andre terapeutene på klinikken for at du som klient skal få et best mulig og tilpasset behandlingsforløp.

Tom legger vekt på å forstå og sette seg inn i din situasjon, og gir behandling med høy grad av varhet, tilstedeværelse og god oppfølging.

 

Om massasje