Har du behandlingsforsikring, men er usikker på hvordan den brukes?

Her kan du enkelt se hvordan du benytter din behandlingsforsikring hos oss.

 

 

På Fokusklinikken har vi erfart at ikke alle vet eller husker hvordan man bruker behandlingsforsikringen, og dermed ikke alltid oppsøker behandling ved behov.

 

Slik bruker du din behandlingsforsikring:

  1. Du tar kontakt med forsikringsselskapet og de vil opprette en sak og sørge for at du bevilges behandlinger hos en terapeut i nærheten av deg, eller hos den behandleren du ønsker som har avtale med forsikringsselskapet. 

  2. Forsikringen ordner alt det praktiske; bestiller time til deg og betaler for behandlingene dine. 

  3. Hvis du velger Fokusklinikken, følger vi deg opp videre med undersøkelse, behandling, øvelser/trening og eventuell henvisning videre ved behov. 

Forsikringen dekker fysioterapi og kiropraktikk, noen ganger også osteopati og/eller massasje - som vi tilbyr hos oss på Fokusklinikken.

Fokusklinikken har avtale med ALLE forsikringsselskapene og vi garanterer behandlingstime innen to virkedager. 

 

Hvorfor velge Fokusklinikken?

På Fokusklinikken jobber vi tverrfaglig og kan henvise til interne og eksterne behandlere, røntgen, MR CT og ultralyd. Du slipper lange ventetider for hurtig hjelp. Fokusklinikken tilbyr fysioterapi, kiropraktikk, osteopati og massasje, individuell trening og gruppetimer for deg og dine ansatte. Hos oss vil du være i trygge hender. 

Fokusklinikken holder til på Østre Aker vei 19 på Økern, og i Rasmus Winderens vei 51 på Vinderen i Oslo. Vi har gratis pasientparkering utenfor klinikkene. Det er også et godt kollektivt tilbud i nærheten av begge klinikkene. 

Flere artikler: