Trening for mor og barn

Er du motivert for å komme i gang med trening, men er usikker på hvor du bør starte? Da er du ikke alene. Mange kan oppleve usikkerhet og vet ikke hvor de skal begynne, mens andre er redd for å gjøre noe feil. Dette ønsker jeg å gjøre noe med.

Som osteopat og personlig trener møter jeg nybakte mødre som gleder seg til å komme i gang med treningen, men starten kan være noe vanskeligere enn forventet. Jeg ønsker derfor å bidra til en god oppstart på treningen, med fokus på gode treningsøvelser og tilpasset opplegg for mor og barn.

Du får tilpasset et øvelsesprogram, som du kan gjøre på egenhånd.

Du får tilpasset et øvelsesprogram, som du kan gjøre på egenhånd.

Info om kurset:

Over fire ganger vil vi møtes til fellestrening på våre lokaler på Fokusklinikken. Vi vil ha noe teoretisk gjennomgang, men mest av alt vil vi benytte tiden til praktisk gjennomgang av øvelser. Din baby er så klart med på treningen, og om babyen sover benytter vi oss av annet utstyr.

Du trenger ingen forkunnskaper om trening. Opplegget vil være på et tilpasset nivå hvor alle vil oppleve mestring og progresjon.

Treningen har en varighet på 60 minutter. Møt opp i god tid og i treningstøy.
På første samling vil det være en noe lengre varighet da vi skal bli kjent. Jeg vil også gjennomgå kurset og ha en kort teoretisk gjennomgang av treningen. 
Mellom hver samling vil dere få med dere et treningsprogram hjem som dere kan trene hvor som helst hjemme. Dette krever ikke treningsutstyr.

 

Kort om meg

Jeg heter Jorunn Githmark og jobber som osteopat på Fokusklinikken. Jeg har også jobbet flere år i treningsbransjen hvor jeg i SATS har hatt ulike roller. I dag jobber jeg som personlig trener, instruktør i SATS, samtidig som jeg er kursholder i SATS Akademiet hvor jeg utdanner og kurser andre instruktører og personlig trener. 
Ved siden av dette er jeg foreleser på Høyskolen Kristiania og SAFE education hvor jeg underviser i anatomi, fysiologi og i treningslære.

Tid og sted:

Når: Tirsdager 2.oktober tom. 23.oktober, kl 11:00-12:00
Hvor: Fokusklinikken Økern https://www.fokusklinikken.no/okern
Pris: kr 950 (Betales ved oppmøte første dag)

For spørsmål og påmelding send mail til jorunn@fokusklinikken.no innen mandag 24.9. 
Vi ønsker best mulig oppfølging og har derfor kun 4 plasser tilgjengelig.

 
Jorunn Githmark - Osteopat og personling trener

Jorunn Githmark - Osteopat og personling trener

 

Flere artikler: