Fokusklinikken og Ready bandy har inngått spennende samarbeid!

I høst inngikk Fokusklinikken et nytt og spennende samarbeid med landets største bandyklubb, Ready. Gjennom dette samarbeidet følger vi opp klubbens A-lag, og spillere/medlemmer forøvrig, ved skader eller ved behov for skadeforebyggende tiltak. Hos oss får de den oppfølgingen de trenger - alt på ett sted!

Bandyens dag: fysioterapeut Ane Selseth, sportssjef Niklas Andersson og kiropraktor Truls Ottesen. FOTO: Fokusklinikken

Bandyens dag: fysioterapeut Ane Selseth, sportssjef Niklas Andersson og kiropraktor Truls Ottesen. FOTO: Fokusklinikken

Ready er en forening med lange og stolte idrettstradisjoner. Klubben ble grunnlagt i 1907, og bandy-avdelingen har i dag over 400 medlemmer. Ready har stor satsning inn mot de yngre og bredden - både jenter og gutter - men også på deres eldre spillere med A-lag (herrer) i eliteserien, damelag i 1. divisjon, rekruttlag i 1. og 2. divisjon, Old Boys og Veteraner.

Sportsjefen i Ready bandy, Nicklas Andersson, er begeistret over det nye samarbeidet med Fokusklinikken. "Vi har allerede benyttet deres tjenester ved flere anledninger, med meget gode resultater. Under sesongen har mange spillere på A-laget og juniorlaget fått veldig rask og god hjelp".

" Jeg fikk time med en gang, og de var veldig profesjonelle og hyggelige. De følger opp skaden og gir viktige tips på rehabilitering" - Sier A-lagsspiller Felix Ljungberg.

Fokusklinikken utreder og behandler muskel- og skjelettplager. Vi er et tverrfaglig helsesenter hvor kiropraktor, fysioterapeut, osteopat, og massør samarbeider tett for å gi spillerne oppfølging av høy kvalitet.

Klinikkens kiropraktor, Truls Ottesen, gleder seg over det nye samarbeidet. "Vi er veldig stolte av avtalen Fokusklinikken har inngått med Ready bandy - en flott klubb som representerer en stor andel av den lokale idretten på Vestre Aker. Dessuten er vi ydmyke og glade for de mange positive tilbakemeldingene vi har fått fra spillere og medlemmer for øvrig, på den jobben vi har gjort så langt. Vi håper at Fokusklinikken kan bidra til å bygge bandy-avdelingen videre, og bistå med god behandling, oppfølgning og veiledning i skadeforebyggende/prestasjonsfremmende tiltak i tiden fremover, sier Ottesen.

"For oss i Ready Bandy er det viktig å kunne tilby våre utøvere oppfølging av høy kvalitet ved eventuelle skader eller andre plager. Gjennom denne avtalen får du også som medlem av klubben fordeler hvis du velger Fokusklinikken", sier sportsjefen begeistret.

 

Fysioterapeut Ane Selseth holder foredrag til spillergruppen, om optimalt kosthold før, under, og etter kampene. FOTO: Fokusklinikken

Fysioterapeut Ane Selseth holder foredrag til spillergruppen, om optimalt kosthold før, under, og etter kampene. FOTO: Fokusklinikken

Det avgjørende sluttspillet

Ready bandy er nå i sluttspillet mot Drammen bandy, med best av fem kamper. De gikk seirende ut av første runde, med 4-2 på hjemmebane. Vinneren av sluttspillet går videre til semifinale, før det hele skal avgjøres i finalen på Frogner stadion 10. mars. Fokusklinikken bistår spillerne gjennom hele sluttspillet, med blant annet behandling og rådgivning om optimal rehabilitering og kosthold gjennom det tette kampprogrammet. Vi ønsker dem lykke til i de neste avgjørende rundene. 

 

 

 

 

 

Flere artikler: