NYHET! Ny fysioterapeut på Fokusklinikken Økern og Vinderen

Vi er heldig å få Ane til Fokusklinikken Vinderen og Økern. Ane er en dyktig og dedikert offentlig godkjent fysioterapeut, og medlem av Norsk Fysioterapiforbund (NFF). Hun overtar stillingen etter fysioterapeut Camilla Artmeyer, med første arbeidsdag mandag 30. oktober.

Vår nye fysioterapeut, Ane Selseth, vil være tilgjengelig på både Fokusklinikken Vinderen og Økern. FOTO: Fokusklinikken

Vår nye fysioterapeut, Ane Selseth, vil være tilgjengelig på både Fokusklinikken Vinderen og Økern. FOTO: Fokusklinikken

Ane er utdannet fysioterapeut ved Fontys University of Applied Science i Eindhoven, Nederland. Hun har erfaring fra privat praksis og tar over stafettpinnen fra Camilla. Hun har i tillegg jobbet med rehabilitering av personer med ryggmargsskade gjennom Landsforeningen for Ryggmargsskadde (LARS). Ved siden av manuell behandling har Ane en aktiv tilnærming til rehabilitering av muskel – og skjelettproblematikk. Mye av behandlingen består derfor av treningsterapi, blant annet ved bruk av slynger. Ved behov bruker Ane også kinesiotaping og nåler som en del av sin behandling. 

Ane har erfaring med både gruppetrening og individuell treningsveiledning, blant annet i form av sirkeltrening, slynge og kettlebells sport.

Hun har sin første arbeidsdag mandag 30. Oktober. Ved siden av terapeutisk virksomhet vil Ane i samarbeid med fysioterapeut Troels Skole Hansen tilby gruppetimer og personlig trening ved klinikken på Vinderen og Økern. Vi er glade for å ha henne med på laget!

 

Flere artikler: