Bedriftsavtale hos Fokusklinikken?

Her får du enkelt forklart hvilke fordeler det er med å opprette en bedriftsavtale hos oss.

Vi har et godt offentlig helsevesen, men dessverre er det ofte lange ventelister som kan medføre lange sykefraværsperioder og mindre trivsel hos deg og dine ansatte. Sykefravær koster årlig mye for en gjennomsnittlig bedrift, og det kan være vanskelig å få erstattet den sykemeldte.

 

Direkte avtale med Fokusklinikken:

Noen bedrifter velger en direkte avtale med en klinikk. Da slipper man forsikringsselskapet som et fordyrende mellomledd. På denne måten kan man få en avtale som er skreddersydd og fleksibel for den enkelte bedrift og deres ansatte. Fokusklinikken kan hjelpe til med å lage en slik avtale for bedriften din.

 

Hvorfor velge Fokusklinikken?

På Fokusklinikken jobber vi tverrfaglig og kan henvise til interne og eksterne behandlere, sykehus, røntgen, MR, CT og ultralyd. Du slipper lange ventelister og får hurtig hjelp. Fokusklinikken tilbyr kiropraktikk, fysioterapi, osteopati, massasje, individuell trening og gruppetimer for deg og dine ansatte. Hos oss vil du være i trygge hender.

 

Fokusklinikken holder til på Østre Aker vei 19 på Økern, og i Rasmus Winderens vei 51 på Vinderen i Oslo. Vi har gratis pasientparkering utenfor klinikkene. Det er også et godt kollektivt tilbud i nærheten av begge klinikkene. 

 

Har du allerede en behandlingsforsikring, klikk her.

Flere artikler: