NYHET! Ny massør på Fokusklinikken Økern

Vår nye massør Christina Sole, vil være tilgjengelig på Fokusklinikken Økern fra desember.

Vår nye massør Christina Sole, vil være tilgjengelig på Fokusklinikken Økern fra desember.

Vi er så heldig å få Christina Sole til Fokusklinikken Økern. Hun overtar stillingen etter massør Kristian Ørud, med første arbeidsdag i desember. Christina er en dyktig massør med 12 års erfaring som massør.

Christina er utdannet massør/massasjeterapeut fra Axelsons Body Work School. Hun er medlem av Norges Massasje Forbund (NMF), og har jobbet med massasje i 12 år. Christina har erfaring fra klinikk, idrettsmassasje, bedriftsmassasje og SPA.

Hun er også utdannet profesjonell danser fra Bårdar Akademiet. Ved siden av jobben på Fokusklinikken underviser hun barn/ungdom i dans ved Vinderen
Dansestudio, og har nylig startet egne danseklasser på Abildsø. Christina har også erfaring som massasjeterapeut for Nasjonalballetten.

Christina liker å jobbe med mennesker, og tilpasser behandlingen til hver enkelt klient. Du kan allerede fra månedskifte november/desember bestille time hos Christina. I begynnelsen vil hun ha ca. 1 dag i uken på klinikken og fra januar vil hun være fast på klinikken hver mandag og fredag.

Flere artikler: