Fokusklinikken Vinderen og Økern slår seg sammen 1.juli!

Fra 1. juli 2018 samlokaliserer vi klinikkene på Vinderen og Økern, med fremtidig tilhold på Økern.

Vi holder til i 2. etasje, kun 30 meter fra Økern T-bane og busstasjon.

Vi holder til i 2. etasje, kun 30 meter fra Økern T-bane og busstasjon.

Dette skjer primært av fire grunner:

  1. Vi vil samle drift og administrasjon til ett og samme sted.

  2. Vi vil samle alle terapeuter og dermed alle tjenester på ett sted. Vi tror at dette vil forbedre det tverrfaglige samarbeidet og behandlingstilbudet.

  3. En stor andel av våre Vinderen-pasienter benytter også våre tjenester på Økern. Vi tror derfor at behovet for to ulike lokaliteter blir mindre.

  4. Til nå har flere av våre terapeuter jobbet vekselsvis på begge klinikkene. Dette har fungert godt, men to klinikker gir også utfordringer som mer administrasjon, økte driftskostnader og tyngre faglig samhandling. Vi mener at en sammenslåing av klinikkene vil gi våre pasienter et enda bedre tilbud i fremtiden - alt på ett sted!

 

PS! Vår kiropraktor Truls Ottesen, vil fremdeles kunne tilby kiropraktor-tjenester hver ONSDAG på Vinderen

 

Pasientjournaler, terapeuter, og tjenestene for øvrig vil i sin helhet bli overført fra Vinderen til Økern. Det faglige tilbudet på Fokusklinikken vil være det samme som tidligere, uavhengig av samlokaliseringen.

Vi ønsker alle våre «Vinderen» pasienter hjertelig velkommen til Fokusklinikken Økern.

Fokusklinikken Økern holder til i Østre Aker vei 19, og ligger kun 30 meter fra Økern buss- og T-banestasjon. Hit kan du reise med T-bane linje 5 (fra Sognsvann via sentrum) og linje 4 (Ringen via Storo) mot Vestli, i tillegg til en rekke bussruter. Se www.ruter.no for reisebeskrivelse. Reisetid med bil fra Vinderen til Økern er ca. 7 minutter. Klinikken har 4 oppmerkede parkeringsplasser (gratis).

 

 

Fokusklinikken Økern

+47 22 65 88 88
Østre Aker vei 19, 0581 Oslo
E-post: okern@fokusklinikken.no

Fokusklinikken Økern holder til i "Bohusbygget" rett ved Økern T-bane og busstasjon. Vi disponerer fire gratis parkeringsplasser rett utenfor inngangspartiet.

Fokusklinikken Økern holder til i "Bohusbygget" rett ved Økern T-bane og busstasjon. Vi disponerer fire gratis parkeringsplasser rett utenfor inngangspartiet.

 

Timebestilling:

 

Ønsker du å bestille time, kontakt oss på 22 65 88 88, eller benytt vår Online Booking

Velkommen til oss på Økern!

Klinikken har 5 behandlingsrom og et treningsrom. For timebestilling  kontakt oss  på 22 65 88 88, eller benytt vår  online booking

Klinikken har 5 behandlingsrom og et treningsrom. For timebestilling kontakt oss på 22 65 88 88, eller benytt vår online booking

 

Flere artikler: