Fokusklinikken feirer 15 år på Økern!!

Denne måneden feirer Fokusklinikken Økern 15 begivenhetsrike år! Vi vil benytte anledningen til å ta et kort historisk tilbakeblikk, og samtidig få takke alle våre pasienter (over 10 000) for den tilliten de har vist oss gjennom alle disse årene, og for de mange flotte menneskene vi har fått muligheten til å hjelpe mot en bedre muskel- og skjeletthelse.


Fokusklinikken - fra liten til stor!

Det var allerede i 2007 at vår kiropraktor Anders Horgheim Bjercke - som eneste kiropraktor i området - fant seg til rette i et klinikklokale i 2. etasje i “høyblokka” på Økernsenteret. I årenes løp har klinikken vokst seg til å bli et av bydelens største og mest besøkte tverrfaglige muskel- og skjelettklinikker. Høsten 2014 flyttet vi inn i moderne og flotte lokaler i nabobygget til høyblokka, rett ved Økern T-bane - og busstasjon. I dag huser klinikken 8 ansatte, med et solid team bestående av erfarende og dyktige kiropraktorer, fysioterapeuter, osteopat, massør, og verdens hyggeligste sekretærer. Her har vi gratis parkeringsplasser rett utenfor, nærhet til offentlig kommunikasjon, og god plass med eget treningsrom, for å nevne noe.

I 2013 etablerte vår kiropraktor Truls Ottesen Vinderen Kiropraktikk og Helse vest i Oslo, etter å ha praktisert i noen år på Nordstrand. I etableringsfasen på Vinderen ønsket Truls å ha en kiropraktorjobb “på si”, og Fokusklinikken på Økern ble et naturlig valg. Siden den gang gikk det slag i slag, og på bakgrunn av det gode samarbeidet som etter hvert ble etablert mellom klinikkene, besluttet vi i 2015 å slå oss sammen til ett selskap med to klinikker, henholdsvis Fokusklinikken Vinderen og Fokusklinikken Økern. Av administrative og praktiske årsaker, samt for å forbedre behandlingstilbudet og tilgjengeligheten til våre pasienter ytterligere, bestemte vi oss for å flytte største delen av klinikkdriften og behandlingstilbudet fra Vinderen til Økern i 2018. I dag tilbyr fremdeles Truls kiropraktortimer på Vinderen én dag i uken (onsdager).

Fokusklinikken 2010

Fokusklinikken 2022



Økern - Løren - Ulven - et område i sterk vekst!

I løpet av de siste 15 årene, har vi rukket å få med oss den enorme utviklingen som har skjedd i lokalområdet vårt. Det har gått i et raskt tempo, og flere områder - og kanskje spesielt Løren - er ikke til å kjenne igjen fra den gang Fokusklinikken ble etablert. Nå registrerer vi at lignende endringer er i ferd med å skje også på Ulven og Økern. Vi ser med stor iver og glede at området vårt vil få et etterlengtet ansiktsløft de nærmeste årene, med et mer mangfoldig, levende og dynamisk byliv.

Fokusklinikken ønsker i dag, som tidligere, å være en godt forankret klinikk i nærmiljøet, og et naturlig valg for folk med muskel- og leddplager som er bosatt eller jobber i eller omkring Økern/Løren/Ulven. Vi skal være en klinikk med enkel adkomst, der du som pasient skal føle deg trygg på at du får god og riktig utredning og behandling.

For en tid tilbake gjennomførte Fokusklinikken en anonym spørreundersøkelse til alle nye pasienter. Resultatene viste at hele 96 % var fornøyd med klinikken, og hele 91 % av pasientene opplevde bedring etter endt behandling. Våre ansatte på Fokusklinikken er svært opptatt av å beholde denne kundetilfredsheten, og har et naturlig fokus på dette hver eneste dag. Som den lokale klinikken vi er, ønsker vi å ta ekstra godt imot våre naboer fra nærområdet.

Bilde av venterommet på Fokusklinikken da den holdt til i høyblokka 2007.

Bilde av venterommet Fokusklinikken 2022.



Nøkkelpunkter:

  • Kiropraktorer, fysioterapeuter, massør og osteopat. Alle med flere års erfaring

  • Enkel online booking

  • Nyoppussede og utvidede lokaler

  • Gratis parkering.

  • T-bane og buss stopper like utenfor klinikken

  • Pasienter med behandlingsforsikring (privat eller via sin arbeidsgiver) kan benytte seg av denne hos oss.

  • Ultralyddiagnostikk

  • Trykkbølgebehandling

  • Nålebehandling

  • Såletilpasning

  • Undersøkelse og diagnostikk av svimmelhet

  • Barseltrening

  • Personlig trening (PT) med fysioterapeut



Vi gleder oss til å ta fatt på nye 15 år! Takk til alle som har vist oss tillitt, og bidratt til at Fokusklinikken er den gode og lokale muskel-og skjelettklinikken den er i dag. Vi ønsker alle pasienter, nye som gamle, velkommen til oss!


 
 

 

Flere artikler: