Et langt og gjensidig godt samarbeid med forsikringsselskapene

På Fokusklinikken er det enklere enn noen gang å benytte seg av sin behandlinsforsikring. Vi har over flere år levert fysikalske behandlingstjenster til pasienter med en slik forsikring, og nylig fikk vi gleden av å ta i mot Behandlernettverk på et hyggelig besøk (les den originale artikkelen nederst på siden).

 
 

Som kunde er det svært enkelt å benytte sin behandlingsforsikring på Fokusklinikken. I dag samarbeider Fokusklinikken godt med alle forsikringsselskap som tilbyr fysikalske behandlingstjenester til sine kunder, enten kunden har tegnet dette privat, eller har behandlingsforsikring via sin arbeidsgiver. Med dette følger også et stort ansvar for oss som klinikk - det være seg kvaliteten av tjenestene vi leverer, kundetilfredshet og hvordan behandlingsoppdragene administreres og håndteres. Samtidig er det viktig for oss at behandlingsprosessen og saksgangen går så sømløst og enkelt som mulig, slik at vi kan bruke mest tid og ressurser på det vi er best på - behandling av pasienter med plager i muskel- og skjelettapparatet.

Fokusklinikken fikk nylig et hyggelig besøk av Behandlernettverk, der vi gjensidig fikk utvekslet erfaringer fra et langt og godt samarbeid. Behandlernettverk fokuserer på å forenkle gode løsninger i alle ledd slik at det skal bli ryddig å samarbeide for alle parter, ikke minst kunden selv. Per i dag har Behandlernettverk om lag 2500 klinikker knyttet til seg, og har samarbeidspartnere som DigiCare, Storebrand Helseforsikring, Falck Helse, If og Vertikal Helse.

Vi er stolte av det gode og konstruktive samarbeidet klinikken har med Behandlernettverk i dag. Les artikkelen de har laget etter møtet med Fokusklinikken her:

https://www.behandlernettverk.no/articles/fokusklinikken/

Flere artikler: