FokusTrening

Nye gruppetimer starter opp fra mandag 28. august - ta kontakt for mer informasjon

Vi tilbyr effektiv og motiverende trening i trygge rammer. Vi kombinerer gjerne funksjonell trening og rehabilitering med andre behandlingsmetoder, for å kunne tilby deg den beste behandlingen.

Vi holder til på Vinderen og Økern i Oslo


FokusTrening skreddersyr treningsprogram til ditt behov og dine forutsetninger. Vi tilbyr veiledning fra dyktige, erfarne trenere med fysioterapiutdanning; individuelt, i gruppe eller bedriftstrening. Det er mulighet for egentrening i vårt treningsrom.

Ta kontakt med post@fokusklinikken.no eller ring 22 65 88 88 for mer informasjon.

 

Slyngetrening - Oppstart uke 35

En effektiv og morsom trening som gir deg bedre styrke, stabilitet, balanse og bevegelighet. Treningen passer for alle, uansett alder, nivå og fysisk form.

Du trener hele kroppen, med kun ett redskap! Trening i ustabile slynger med kroppen som motvekt, forbedrer din styrke, stabilitet, koordinasjon, balanse, bevegelighet og kontroll. Øvelsene tilpasses ditt nivå og dine mål. Timen ledes av erfaren fysioterapeut med spesialisering innen slyngetrening.

  • Kun 4 deltakere pr kurs
  • Tett oppfølging av fysioterapeut
  • Individuelt tilpasset treningsprogram

Pris:
45 minutter (8 ganger)          2050,-
 

 

Rygg – Hofte - Knegruppe

Kombinert rygg, hofte - og knetrening som gir deg bedre styrke, økt stabilitet og færre plager

Gjennom mange års erfaring, ser vi ofte at pasientene mangler styrke og stabilitet i andre områder enn der de har smerter. Derfor trener vi større og flere muskelgrupper på denne gruppetimen. Vi tilrettelegger timen etter dine behov og eventuelle plager fra rygg, hofte eller kne. Under forløpet vil du lære hvordan du kan bruke kroppen din bedre i hverdagen, samt hvordan du kan håndtere egen smerte og trene hensiktsmessig. Timen ledes av fysioterapeut med bred erfaring innen rygg, hofte og kne trening.

  • Kun 5 deltakere pr kurs
  • Tett oppfølging
  • Individuelt tilpasset treningsprogram

Pris:
45 min (8 ganger) 2050,-

 

 

Personlig trening med fysioterapeut

På Fokusklinikken hjelper vi deg med individuelt tilrettelagt trening i skjermede lokaler ut i fra dine ambisjoner og ditt nivå. Mange av våre pasienter synes det er vanskelig å trene på egen hånd i en hektisk hverdag, så vi ønsker å hjelpe deg med det. Fysioterapeutene har fokus på kvalitet i øvelsene og ønsker at du skal få raskere fremgang og motivasjon i forhold til dine målsetninger. Vår hensikt er å hjelpe deg i gang med å trene riktig i forhold til dine ønsker samt gi deg verktøy slik at du kan forebygge plagene dine og forbli skadefri eller forbedre din prestasjon. Man trenger ikke å være skadet eller ha plager i muskel og skjellet systemet for å trene hos oss. Alle er velkommen!

Pris:
30 minutter          450,-

45 minutter          625,-


30 minutter x 3          1199,-

45 minutter x 3          1699,-


30 minutter x 10          3650,-

45 minutter x 10          5260,-

Bedriftstrening

Ønsker bedriften å redusere sykefravær og øke trivselen på arbeidsplassen er en behandlings- og/eller bedriftstreningsavtale kanskje noe for dere. For de fleste bedrifter koster sykefravær mye. Rask undersøkelse, behandling og treningsveiledning kan redusere sykefraværet og gjøre dine ansatte mer fornøyde. Samtidig får bedriften lavere sykefravær og utgifter ved muskel- og skjelettplager. Fokusklinikken har lokaler på Økern og Vinderen - rett ved T-bane stasjonene Økern og Vinderen og med fine gratis parkeringsforhold rett ved bygget.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale om hva vi kan gjøre for at et et behandlings- og/eller treningstilbud skal være mest mulig tilpasset deres bedrift. Her kan du se et forslag til bedriftsavtale, men vi tilpasser selvsagt tilbudet til din bedrift.

Her finner du oss

Fokusklinikken holder til på Vinderen vest i Oslo og Økern øst i Oslo. Vi holder åpent hver ukedag, med utvidet åpningstid enkelte dager. Se her for veibeskrivelse, kontaktinfo og åpningstider.