TREN HOS OSS

På Fokusklinikken Økern har vi regelmessig oppstart av nye gruppetimer. Vi tilbyr også personlig trening sammen med fysioterapeut eller osteopat.

VI TILBYR


GRUPPETRENING I SLYNGE VEILEDET AV FYSIOTERAPEUT

Slyngegruppe.png

Slyngetrening er en effektiv og morsom trening som gir deg bedre styrke, stabilitet, balanse og bevegelighet. Treningen passer for alle, uansett alder, nivå og fysisk form.

Du trener hele kroppen, med kun ett redskap! Trening i ustabile slynger med kroppen som motvekt, forbedrer din styrke, stabilitet, koordinasjon, balanse, bevegelighet og kontroll. Øvelsene tilpasses ditt nivå og dine mål. Timen ledes av erfarne fysioterapeuter med spesialisering innen slyngetrening.

  • Kun 4 deltakere pr kurs

  • Tett oppfølging av fysioterapeut

  • Grundig undersøkelse og individuelt tilpasset treningsprogram før oppstart

Pris:
Treningstimen varer i 45 minutter, går over 6 ganger og koster totalt 1800,-.


GRUPPETRENING FOR MOR OG BARN

Trening mor og barn.png

Trening for deg som nybakt mamma som ønsker å komme i gang med tilrettelagt og trygg trening. Sammen med barnet vil vi trene effektive og morsomme øvelser som skal gi deg de mest nødvendige verktøyene til å gripe fatt på treningen etter et langt svangerskap og fødsel.

Det kreves ingen forkunnskaper og opplegget vil være på et tilpasset nivå hvor alle vil oppleve mestring og progresjon. Treningen varer i 60 minutter, hvor vi både jobber med aktivering av de dype magemusklene, bekkenbunnsmusklaturen og pustemuskel. Det er de musklene som tilsammen utgjør buktrykket, og er viktig for en sterk og aktiv kjernemusklatur.

Timen ledes av osteopat og personlig trener Jorunn, som har mange års erfaring som både trener og terapeut. 

  • Kun 4 deltagere + barn

  • Tett oppfølging av kursholder

  • Du vil få med deg treningsprogram til hjemmetrening

Pris:
Ta kontakt med klinikken for mer informasjon om pris og oppstart av nye grupper.


PERSONLIG TRENING MED FYSIOTERAPEUT ELLER OSTEOPAT

Personlig trening (1).png

På Fokusklinikken hjelper vi deg med individuelt tilrettelagt trening i skjermede lokaler ut i fra dine ambisjoner og ditt nivå.

Mange av våre pasienter synes det er vanskelig å trene på egen hånd i en hektisk hverdag, så vi ønsker å hjelpe deg med det. Vi har fokus på kvalitet i øvelsene og ønsker at du skal få raskere fremgang og motivasjon i forhold til dine målsetninger. Vår hensikt er å hjelpe deg i gang med å trene riktig i forhold til dine ønsker samt gi deg verktøy slik at du kan forebygge plagene dine og forbli skadefri eller forbedre din prestasjon. Man trenger ikke å være skadet eller ha plager i muskel og skjellet systemet for å trene hos oss. Alle er velkommen!

Pris:
30 minutter          470,-

45 minutter          675,-

60 minutter 750,-


30 minutter x 3          1380,-

45 minutter x 3          1980,-

60 minutter x 3 2200,-


30 minutter x 10          4500,-

45 minutter x 10          6500,-

60 minutter x 10 7250,-


BEDRIFTSTRENING

Ønsker bedriften å redusere sykefravær og øke trivselen på arbeidsplassen er en behandlings- og/eller bedriftstreningsavtale kanskje noe for dere.

For de fleste bedrifter koster sykefravær mye. Rask undersøkelse, behandling og treningsveiledning kan redusere sykefraværet og gjøre dine ansatte mer fornøyde. Samtidig får bedriften lavere sykefravær og utgifter ved muskel- og skjelettplager. Fokusklinikken har lokaler på Økern- rett ved Økern buss- og T-banestasjonene, med gratis parkeringsplasser rett ved bygget.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale om hva vi kan gjøre for at et et behandlings- og/eller treningstilbud skal være mest mulig tilpasset deres bedrift. Her kan du se et forslag til bedriftsavtale, men vi tilpasser selvsagt tilbudet til din bedrift.

Kontakt Fokusklinikken

Har du spørsmål vedr. vårt treningstilbud? Fyll ut skjema, så svarer vi deg raskt. Du kan også ringe oss på +47 22658888 

 
Klikk  her  for å lese mer om vår spørreundersøkelse.

Klikk her for å lese mer om vår spørreundersøkelse.