FokusTrening

Nye gruppetimer starter opp på Økern hver måned - ta kontakt for mer informasjon

Vi tilbyr effektiv og motiverende trening i trygge rammer. Vi kombinerer gjerne funksjonell trening og rehabilitering med andre behandlingsmetoder, for å kunne tilby deg den beste behandlingen.

Vi holder til på Økern i Oslo


FokusTrening skreddersyr treningsprogram til ditt behov og dine forutsetninger. Vi tilbyr veiledning fra dyktige, erfarne trenere med fysioterapi- eller osteopatiutdanning; individuelt, i gruppe eller bedriftstrening. Det er også mulighet for egentrening i våre treningsrom.

Ta kontakt med post@fokusklinikken.no eller ring 22 65 88 88 for mer informasjon.

 

Slyngegruppe.png

Slyngetrening

En effektiv og morsom trening som gir deg bedre styrke, stabilitet, balanse og bevegelighet. Treningen passer for alle, uansett alder, nivå og fysisk form.

Du trener hele kroppen, med kun ett redskap! Trening i ustabile slynger med kroppen som motvekt, forbedrer din styrke, stabilitet, koordinasjon, balanse, bevegelighet og kontroll. Øvelsene tilpasses ditt nivå og dine mål. Timen ledes av erfaren fysioterapeut med spesialisering innen slyngetrening.

  • Kun 4 deltakere pr kurs
  • Tett oppfølging av fysioterapeut
  • Grundig undersøkelse og individuelt tilpasset treningsprogram før oppstart

Pris:
Treningstimen varer i 45 minutter, går over 8 ganger og koster totalt 2050,-.
 

 

Hofte - Kne - Ankeltrening i gruppe

Kombinert hofte - kne og ankeltrening som gir deg bedre styrke, økt stabilitet og færre plager.

Har du artrose, smerter, leddstivhet, overbelastning fra trening eller gjenopptreningsbehov av hofte, kne eller ankel etter operasjon? Har du lyst til å delta på en effektiv og morsom gruppetrening, som øker styrke, kondisjon, stabilitet, balanse og bevegelighet? Vi ser ofte at pasienter mangler styrke i flere områder enn det enkelte vonde leddet. Derfor trener vi større og flere muskelgrupper på denne gruppetime.

  • Kun 5 deltakere pr kurs
  • Tett oppfølging
  • Grundig undersøkelse og individuelt tilpasset treningsprogram før oppstart

Pris:
Treningstimen varer i 60 min, går over 8 ganger og koster totalt 2050,-.

 

 

Personlig trening med fysioterapeut

På Fokusklinikken hjelper vi deg med individuelt tilrettelagt trening i skjermede lokaler ut i fra dine ambisjoner og ditt nivå. Mange av våre pasienter synes det er vanskelig å trene på egen hånd i en hektisk hverdag, så vi ønsker å hjelpe deg med det. Fysioterapeutene har fokus på kvalitet i øvelsene og ønsker at du skal få raskere fremgang og motivasjon i forhold til dine målsetninger. Vår hensikt er å hjelpe deg i gang med å trene riktig i forhold til dine ønsker samt gi deg verktøy slik at du kan forebygge plagene dine og forbli skadefri eller forbedre din prestasjon. Man trenger ikke å være skadet eller ha plager i muskel og skjellet systemet for å trene hos oss. Alle er velkommen!

Pris:
30 minutter          470,-

45 minutter          650,-


30 minutter x 3          1410,-

45 minutter x 3          1950,-


30 minutter x 10          4700,-

45 minutter x 10          6500,-

Bedriftstrening

Ønsker bedriften å redusere sykefravær og øke trivselen på arbeidsplassen er en behandlings- og/eller bedriftstreningsavtale kanskje noe for dere. For de fleste bedrifter koster sykefravær mye. Rask undersøkelse, behandling og treningsveiledning kan redusere sykefraværet og gjøre dine ansatte mer fornøyde. Samtidig får bedriften lavere sykefravær og utgifter ved muskel- og skjelettplager. Fokusklinikken har lokaler på Økern- rett ved Økern buss- og T-banestasjonene, med gratis parkeringplasser rett ved bygget.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale om hva vi kan gjøre for at et et behandlings- og/eller treningstilbud skal være mest mulig tilpasset deres bedrift. Her kan du se et forslag til bedriftsavtale, men vi tilpasser selvsagt tilbudet til din bedrift.

Her finner du oss

Fokusklinikken holder til på Økern øst i Oslo. Vi holder åpent hver ukedag, med utvidet åpningstid enkelte dager. Se her for veibeskrivelse, kontaktinfo og åpningstider.