NY KIROPRAKTOR PÅ ØKERN!

Vi kan med stor entusiasme ønske kiropraktor Kristoffer Sandhaugen velkommen inn i behandlingsteamet vårt på Økern. Han er en usedvanlig imøtekommende og dyktig terapeut, som ytterligere vil forbedre klinikkens tilbud og kompetanse. Han vil være tilgjengelig for våre pasienter på Økern to dager i uken. Han vil også, som eneste kiropraktor på klinikken, være tilgjengelig for nye og gamle pasienter i uke 30 og 31.

Hvem er Kristoffer?

Kiropraktor Kristoffer Sandhaugen starter på Fokusklinikken Økern mandag 22. juli.

Kiropraktor Kristoffer Sandhaugen starter på Fokusklinikken Økern mandag 22. juli.

Kristoffer Sandhaugen er en autorisert kiropraktor med femårig mastergrad fra Anglo-European College of Chiropractic (AECC) i Bournemouth, England. Han har lenge vært interessert i å jobbe med mennesker og helse. Etter flere kurs innen trening og helse på Norges Idrettshøyskole (NIH) og jobb innen treningsbransjen, begynte han på kiropraktorstudier for å kunne hjelpe mennesker med plager innen muskel- og skjeletthelse. Han har erfaring fra flere tverrfaglige klinikker i og utenfor Oslo.

Kristoffer behandler hele muskel- og skjelettapparatet, med en spesiell interesse for:

  • Hodepine og svimmelhet

  • Nakke- og ryggplager

  • Fot- og ankelplager

Kristoffer har erfaring med helhetlig behandling av akutte og kroniske muskel og leddplager, og har tatt flere utdypende kurs innen rygg og nakkebehandling, tørrnålteknikk, svimmelhet og rehabilitering. Han har også utdannelse som Personlig Trener ved SAFE Education. Hos Kristoffer kan du forvente en kiropraktor som ikke kun ”jager smerter”, men som bruker tid på å forstå helheten av et problem. Fokuset hos Kristoffer er å nå et punkt i behandlingen der pasienten selv på best mulig måte kan ta kontroll over egne plager og unngå tilbakefall.

Vi gleder oss til et langt og godt samarbeid med deg!

For timebestilling til Kristoffer, kontakt oss på 22 65 88 88, eller benytt vår online booking her.


Flere artikler: