Trykkbølgebehandling

Trykkbølgebehandling behandler kroniske senebetennelser blant annet i skulder, albue, hofte, kne og akillessener.

Radial trykkbølgebehandling skjer uavhengig av medikamenter, for eksempel kortison, stimulerer og gir effektiv støtte til kroppens selvreparerende evner. Det er vanlig å oppleve umiddelbar smertelindring og dermed bedret bevegelse. Eventuelle bivirkninger er minimale. Vi behandler tendinoser/kroniske senebetennelser blant annet i skulder, albue, hofte, kne og akillessener. Likedan brukes trykkbølger mot såkalte hælsporer og smerter i fotsålen.

Hvordan fungerer det?

Behandlingen fører til en betennelsesliknende reaksjon i vevet som behandles. Kroppen reagerer med å øke blodsirkulasjon og stoffskifte i nedslagsfeltet, noe som stimulerer og akselererer kroppens egne reparasjonsprosesser. Trykkbølgene bryter ned skadet vev og kalkpåleiringer.

Hvor utføres behandlingen?

Per dags dato har vi kun trykkbølgebehandling på Fokusklinikken Økern. Har du spørsmål, ta kontakt på telefon 22 65 88 88 eller e-post okern@fokusklinikken.no.

Her finner du Fokusklinikken

Fokusklinikken holder til på Vinderen vest i Oslo og Økern øst i Oslo. Vi holder åpent hver ukedag, med utvidet åpninstid enkelte dager. Se her for veibeskrivelse, kontaktinfo og åpningstider.