Truls Ottesen

Offentlig godkjent kiropraktor og medlem av Norsk Kiropraktorforening (NKF).

Uteksaminert fra Syddansk Universitet i Odense. Truls har tidligere erfaring fra flere tverrfaglige institutter i Oslo og Bærum. Startet klinikken på Vinderen i 2013.

Truls er en allsidig kiropraktor, med en spesiell interesse og erfaring innen behandling av bl.a akutte- og langvarige nakke/ryggplager, hodepine/migrene, svimmelhet, idrettsskader, og behandling av barn og gravide. Han benytter flere behandlingsteknikker for et best mulig resultat - deriblant leddjusteringer/manipulasjoner, triggerpunktbehandling, ulike tøyning- og traksjonsteknikker, samt øvelsesveiledning. Truls ser viktigheten av god dialog med fastleger og annet helsepersonell for å kunne gi pasienten en best mulig oppfølgning og behandlingsplan. Som primærkontakt kan han både sykemelde og henvise direkte til legespesialist, sykehus eller bildediagnostikk (MR, røntgen, ultralyd).

Truls er en engasjert foredragsholder, og stiller gjerne opp for ulike idrettslag, firmaer, foreninger eller andre som måtte finne dette interessant.

 
Klikk  her  for å lese mer om vår tilfredsundersøkelse.

Klikk her for å lese mer om vår tilfredsundersøkelse.