Din lokale fysioterapeut nær Løren

Fokusklinikken holder til på Økern i Oslo

 

 
 

Økern - Oslo Øst

+47 22 65 88 88
Østre Aker vei 19,
0581 Oslo
okern@fokusklinikken.no

 

 

Hvor finner du oss?

Vi holder til i Østre Aker vei 19 på Økern i Oslo, i umiddelbar gangavstand fra Økern T-bane- og busstasjon. Vi har 4 gratis kundeparkeringsplasser, som er merket med klinikkens navn. 

Fra Løren kan man gå ned til Fokusklinikken på ca 10 minutter. Med T-banen fra Løren er man kun ett stoppested unna Økern, og klinikken er da rett ved siden av Økern T-banestasjon.

Fokusklinikken Økern startet opp allerede i 2007 og vi består i dag av kiropraktorer, fysioterapeuter og massør. Vi har også egen treningssal med det nyeste av apparater og treningsutstyr. Fokusklinikken var den første tverrfaglige klinikken i Økern/Løren området med fysioterapeuter, kiropraktorer og massører.

 

Fokusklinikken Økern holder til i 2 etg. i "Bohusbygget", rett ved Økern T-bane og busstasjon. Vi har gratis parkering rett utenfor inngangspartiet.

Fokusklinikken Økern holder til i 2 etg. i "Bohusbygget", rett ved Økern T-bane og busstasjon. Vi har gratis parkering rett utenfor inngangspartiet.

Bestill time online eller ring 22658888

Velkommen til Fokusklinikken Økern - din muskel-og skjelettklinikk nær Løren.

Velkommen til Fokusklinikken Økern - din muskel-og skjelettklinikk nær Løren.

Om fysioterapi:

Fysioterapi er brukt til behandling av blant annet rygg- og nakkesmerter, hodepine, idrettsskader og forstuing, hofte- og knesmerter, senebetennelse og bekkenløsning.

Fysioterapeuten jobber med kropp, bevegelse og funksjon. Vi fokuserer på å optimalisere bevegelse og livskvalitet gjennom tiltak som forebygger, behandler og rehabiliterer. Våre fysioterapeuter jobber tett med kiropraktor, osteopat og massør, for å kunne tilby deg den beste behandlingen.

Se våre priser på fysioterapi her.

 

Typiske plager som fysioterapeuten kan hjelpe deg med:

Flotte treningsfasiliteter. FOTO: Fokusklinikken

Flotte treningsfasiliteter. FOTO: Fokusklinikken

 • Ryggsmerter

 • Senebetennelse

 • Bekkenløsning

 • Isjias

 • Hoftesmerter

 • Knesmerter

 • Fot-, ankel- og håndleddsmerter

 • Hodepine

 • Kjevesmerter

 • Nakkesmerter

 • Skuldersmerter

 • Brystryggsmerter

 • Idrettsskader

 • Forstuinger

 • Postoperativ behandling

 

Hva gjør fysioterapeuten?

 • Undersøker og diagnostiserer

 • Gir fysikalsk behandling. Dette kan være fysikalsk massasje, bløtvevsbehandling, mobilisering, tøyninger, ergonomi, nålebehandling av triggerpunkter, øvelser og rådgivning

 • Kommer med forlag til behandlingsplan

 

Fakta om fysioterapi

Fysioterapi er en klinisk og forebyggende virksomhet som utøves av fagpersoner med offentlig godkjenning/autorisasjon. Fysioterapi inngår i rehabilitering og habilitering. Fysioterapeuter har rett til å undersøke og behandle uten henvising fra lege og annet helsepersonell.

Fysioterapeutens kunnskapsfelt er kropp, bevegelse og funksjon. Det teoretiske grunnlaget for fagutøvelsen er forankret i naturvitenskapelig og samfunnsvitenskapelig kunnskap, og en erkjennelse av at ulike faktorer bidrar til opprettholdelse av helse, og likeledes til smerte og funksjonsnedsettelse. I tillegg til skader og sykdommer, kan livssituasjon og erfaringer, samt sosiale og kulturelle forhold føre til plager og funksjonsnedsettelse, idet fysiske og psykiske belastninger nedfelles kroppslig. I dette ligger at kroppens ulike deler, kropp – person og kropp – samfunn påvirker hverandre gjensidig.

Både i forebygging og behandling/rehabilitering/habilitering legges det vekt på at mennesket kan ta i bruk sine fysiske, psykiske og sosiale ressurser. Det er sentralt at omgivelsene tilrettelegges for menneskelig utfoldelse og at utvikling av helseplager forebygges. I det forebyggende arbeidet tas det utgangspunkt i både funksjonsundersøkelse og funksjonsevne i forhold til omgivelsenes krav, med søkelys på tilpasninger og tilrettelegging. I arbeidslivet har fysioterapeuten en rådgivende og veiledende funksjon når det gjelder arbeidsplassens utforming, arbeidsutstyr, organisering og tilrettelegging av arbeidet og funksjonell kroppsbruk. Dette for å bidra til å skape helsefremmende arbeidsplasser og forebygge muskel- og skjelettplager.

Alle våre fysioterapeuter er medlem av Norsk Fysioterapiforbund (NFF).

 

Fokusklinikken holder til på Økern øst i Oslo og på Vinderen vest i Oslo. Vi holder åpent hver ukedag, med utvidet åpningstider enkelte dager. Se her for kontaktinfo og åpningstider, eller kontakt oss for veibeskrivelse fra Løren.


Infofilm om Fokusklinikken Økern