Reduser smerter med slyngetrening

Effektiv og morsom trening som gir deg bedre styrke, stabilitet, balanse og bevegelighet.

Fokusklinikken tilbyr fast trening med slynger. I en periode over åtte kommer du til oss og trener. Du får øvelser tilpasset dine mål og eventuelle plager av fysioterapeut med spesialisering innen slyngetrening. Vi tar kun 4 deltakere av gangen for å kunne gi deg tett oppfølging. Du får et individuelt program du kan følge opp på egenhånd. Treningstimene blir tilpasset deltakernes fysiske form og forkunnskap om slyngetrening.

Hva er slyngetrening?

Slynger er enkelt forklart fritthengende tau, hvor man benytter egen kroppsvekt som belastning. Lengden på slyngen justeres etter øvelse og vanskelighetsgrad. Dette gjør at du har utallige variasjoner og øvelser, og at du kan trene hele kroppen med ett redskap.

Ved bruk av slynger vil du også aktivisere støttemuskulaturen din, slik at du får et samspill mellom flere muskler. Dette gjør at svake muskler og feilbelastning kan rettes opp og trenes sterkere.

Hva trener du?

Hele kroppen! Slyngetrening er et godt redskap for å redusere slitasje- eller belastningsskader, eller for å bli sterkere. Treningsformen er også bra for dem som ønsker å bli sterkere og forbedre holdningen, noe som kan forebygge ryggplager senere i livet.

Pris på slyngetrening

Treningsopplegget går over 8 uker, med 45 minutter trening hver gang.

  • Kun 4 deltakere
  • Tett oppfølging
  • Individuelt tilpasset program

Pris: 2050,-

Her finner du oss

Fokusklinikken holder til på  Økern øst i Oslo. Vi holder åpent hver ukedag, med utvidet åpningstid enkelte dager. Få veibeskrivelse, kontaktinfo og åpningstider.