Dette sier våre kunder


Ønsker du å gi oss tilbakemelding? Gå inn på våre Google+-kontoer:


Fokusklinikken Vinderen har hjulpet meg ekstremt mye med nakke og ryggplager grunnet mye stillesitting. De innehar så mye kompetanse og erfaring at jeg stoler fullt og helt på det de gjør, samt utfører alle øvelsene jeg får beskjed om noe som også har hjulpet å forebygge. Både Truls og Marit-Kristine er bestandig (!) smilende og blide. Kombinert med deres kunnskap vil jeg anbefale dem på det sterkeste!
— Thomas Andre Hellesvik
Camillas nåler hilser jeg på én gang i uken. Hennes behandling virker og hjelper meg meget, dette må til for å kunne gå på jobb hver dag. Dette er noe som må prøves. Hurra for Camilla, hun er super med sine nåler.
— Per
Dyktige og hyggelige folk som tar veldig godt vare på deg! Jeg går til Kristian Ørud som er faglig flink og som lett henter en kollega, om det det skulle være noe han mener en av de andre kan bistå med. De har også en bra online booking jeg setter pris på.
— Geir
Jeg har hatt kompresjonsbrudd i ryggen, samt en del nakke- og skuldreproblemer. Fokusklinikken er veldig profesjonelle, de kan faget sitt og ikke minst tar de seg tid til deg som person. På en skala fra 1 til 10 ... definitivt 11!
— Dag
Jeg har gått til endel behandlinger og det er veldig ymse hva som finnes, så jeg ble veldig glad for å ha funnet en dyktig massør som Kristian Ørud. Han har en helhetlig tilnærmingsmåte som behandler både symptom og årsak. Jeg vil anbefale Fokusklinikken!
— Lene
Jeg ble kvitt en låsning i setemuskulatur etter et par-tre behandlinger. Har fått gode tips til bevegelsesmønster og holdning for å forebygge videre plager. Liker også det online bookingsystemet! Tommelen opp for Fokusklinikken.
— Kristin
Jeg slet med nakkesmerter som førte til hodepine, etter mye stress på jobben. Etter noen behandlinger ble jeg så bra at jeg kunne jobbe under Norway Cup, noe som innebærer mye jobbing og lite søvn i 10 dager. Det hadde ikke gått bra uten dine behandlinger, Anders. Heia Fokusklinikken!
— Anita
Har hatt problemer med låsning i nedre del av rygg i 12 år, og er meget fornøyd med behandlingen jeg har fått hos Fokusklinikken. Har nå vært behandlingsfri i nesten to år, noe som er ny rekord for meg.
— Torbjørn
Jeg er veldig fornøyd med Fokusklinikken. Behandlingstilbudet der er bredt, og de har god kompetanse. Der blir du alltid hørt og tatt på alvor, får grundige forundersøkelser og god behandling.
— Karin