Din lokale osteopat nær Risløkka

Fokusklinikken holder til på Økern i Oslo

 

 
 

Økern - Oslo Øst

+47 22 65 88 88
Østre Aker vei 19,
0581 Oslo
okern@fokusklinikken.no

 

Hvor finner du oss?

Vi holder til i Østre Aker vei 19 på Økern i Oslo, i gangavstand fra Risløkka. Vi har 4 gratis kundeparkeringsplasser, som er merket med "Fokusklinikken”.

Fra Risløkka kan man gå ned til Fokusklinikken på få minutter. Klinikken ligger rett ved siden av Økern T-bane og busstasjon.

Fokusklinikken Økern startet opp allerede i 2007 og vi består i dag av kiropraktorer, fysioterapeuter, osteopat og massør. Vi har også egen treningssal med det nyeste av apparater og treningsutstyr. Fokusklinikken var den første tverrfaglige klinikken i Økern/Løren området med fysioterapeuter, kiropraktorer og massører.

Fokusklinikken Økern holder til i 2 etg. i "Bohusbygget", rett ved Økern T-bane og busstasjon. Vi har gratis parkering rett utenfor inngangspartiet.

Fokusklinikken Økern holder til i 2 etg. i "Bohusbygget", rett ved Økern T-bane og busstasjon. Vi har gratis parkering rett utenfor inngangspartiet.

Velkommen til Fokusklinikken Økern - din muskel-og skjelettklinikk nær Risløkka i Oslo.

Velkommen til Fokusklinikken Økern - din muskel-og skjelettklinikk nær Risløkka i Oslo.

Vår osteopat:

Osteopat og trener  Sandra Gavrilov

Osteopat og trener

Sandra Gavrilov

 

Om osteopati

Innenfor osteopati er det pasienten som er i fokus. Osteopaten tilstreber å se kroppslige, fysiske og hverdagslige sammenhenger som kan være årsaken til pasientens plager og smerter. Før behandling igangsettes gjennomfører osteopaten en grundig undersøkelse. Selve behandlingen er basert på manuell terapi som for eks.  leddkorreksjon, tøying og bruk av ulike bløtvevsteknikker.

Vår osteopat er også utdannet muskel- og leddterapeut. Hun har også lang erfaring innen trening. Hun har siden 2005 jobbet i SATS (SATS ELIXIA) som personlig trener og gruppetreningsinstruktør. Der er hun også kompetanseperson, som bl. a. utvikler treningskonsepter.

Vår osteopat jobber tett med kiropraktor, fysioterapeut og massør, for å kunne tilby deg den beste behandlingen.

Se våre priser på osteopat.

Typiske plager som osteopaten kan hjelpe deg med:

 • Muskel og skjelettplager i hele kroppen (f.eks. korsryggplager)

 • Hodepine

 • Migrene

 • Skulderplager

 • Albueplager (f.eks. musearm, tennisalbue)

 • Isjias/ prolaps

 • Bekkenproblematikk (f.eks. etter fødsel)

 • Kjeveleddsproblematikk

Hva gjør osteopaten:

 • Gjennomfører en grundig samtale med pasienten

 • Undersøker og diagnostiserer

 • Gir osteopatisk behandling
  (f.eks. manipulasjon, bløtvevsteknikker, traksjon, tøyninger, ergonomi, generelle øvelser, rådgivning mm)

 • Gir forslag til treningsopplegg

 • Gir råd om smertemestring

 • Gir råd om forebygging og opptrening av plager

Osteopatien ble grunnlagt av den amerikanske legen Andrew Taylor Still mot slutten av 18 hundretallet. Han tok utgangspunkt i kroppens detaljerte anatomi, biomekanikk og forholdene mellom sirkulasjon og drenering. På denne måten resonnerte han seg frem til at avvik i disse anatomiske og fysiologiske elementenes normale funksjon førte til en redusert helsetilstand. Osteopati er en helseprofesjon som baseres på naturvitenskaplige og kliniske fag. Osteopater undersøker og behandler med utgangspunkt i at god funksjon og helse avhenger av at muskel- skjelett-  bindevev- nerve- og det sirkulatoriske systemet fungerer optimalt sammen. Målsettingen med en osteopatisk behandling er å fremme pasientens evne til «å hjelpe seg selv». Behandlingen er trygg og individualisert. Den passer for pasienter i alle aldre.

Vår osteopat er medlem av Norsk Osteopatiforbund (NOF).

Fokusklinikken holder til på Vinderen vest i Oslo og Økern øst i Oslo. Vi holder åpent hver ukedag, med utvidet åpningstider enkelte dager. Se her for veibeskrivelse fra Risløkka, kontaktinfo og åpningstider.