Din lokale osteopat nær Majorstuen

Fokusklinikken holder til på Vinderen i Oslo

 

 
 

Vinderen - Oslo Vest

+47 22 49 60 00
Rasmus Winderens vei 51,
0373 Oslo
vinderen@fokusklinikken.no

 

 

Hvor finner du oss?

Fokusklinikken Vinderen ligger ca 150 meter fra Vinderen sentrum, vis-à-vis Vinderen skole. Fokusklinikken er et tverrfaglig helsesenter, som tilbyr kiropraktikk, fysioterapi, osteopati og massasje. Vi har også et tett samarbeid med leger i samme lokale. Vi har gratis parkering for våre pasienter rett foran inngangspartiet. For veibeskrivelse fra Majorstuen, se her.

 

 Fokusklinikken ligger 150 meter fra Vinderen T-banestasjon. Det er gratis parkeringsplasser rett foran hovedinngangen. FOTO: Fokusklinikken

Fokusklinikken ligger 150 meter fra Vinderen T-banestasjon. Det er gratis parkeringsplasser rett foran hovedinngangen. FOTO: Fokusklinikken

Vår osteopat:

osteopat-Jorunn-Githmark-Majorstuen.png
 
 Velkommen til nyoppussede lokaler på Fokusklinikken Vinderen - din muskel-og skjelettklinikk nær Majorstuen. FOTO: Fokusklinikken

Velkommen til nyoppussede lokaler på Fokusklinikken Vinderen - din muskel-og skjelettklinikk nær Majorstuen. FOTO: Fokusklinikken

Om osteopati:

En osteopat behandler plager i muskel- og skjelettsystemet som i hovedsak består av ledd, muskler, bindevev og nerver. Noen plager kan være hodepine, migrene, korsryggplager, kneproblematikk eller skulderplager.

Vår osteopat jobber tett med fysioterapeut, kiropraktor og massør, for å kunne tilby deg den beste behandlingen.

I tillegg trekker osteopaten inn områder som sirkulasjons- og lymfesystemet. Dette er viktige systemer for immunforsvaret, samt for å kunne holde kroppen i god «balanse» (homeostase). Osteopati bygger på medisinske fag som anatomi, fysiologi, sykdomslære og kroppens biomekanikk.

Osteopati omfatter diagnostikk basert på undersøkelser, etterfulgt av behandling av pasientens plager. En osteopat undersøker for å kunne komme frem til hvor plagen har sin årsak. Behandlingsformen har som formål å finne frem til hvilke sammenhenger og lokalisasjon på kroppen som gir plagene. Denne lokalisasjonen er utgangspunktet for valgt behandling. Hver behandling blir utformet individuelt. Osteopati har som behandlingsform en trygg og skånsom tilnærming, og det benyttes et bredt spekter av manuelle teknikker.

Se våre priser på osteopati her.

 

Typiske plager som osteopaten kan hjelpe deg med:

 • Muskel og skjelettplager i hele kroppen (f.eks. korsryggplager)
 • Hodepine
 • Migrene
 • Skulderplager
 • Albueplager (f.eks. musearm, tennisalbue)
 • Isjias/ prolaps
 • Bekkenproblematikk (f.eks. etter fødsel)
 • Kjeveleddsproblematikk

 

Hva gjør osteopaten?

 • Gjennomfører en grundig samtale med pasienten
 • Undersøker og diagnostiserer
 • Gir osteopatisk behandling
  (f.eks. manipulasjon, bløtvevsteknikker, traksjon, tøyninger, ergonomi, generelle øvelser, rådgivning mm)
 • Gir forslag til treningsopplegg
 • Gir råd om smertemestring
 • Gir råd om forebygging og opptrening av plager

 

Fakta om osteopati

Osteopatien ble grunnlagt av den amerikanske legen Andrew Taylor Still mot slutten av 18 hundretallet. Han tok utgangspunkt i kroppens detaljerte anatomi, biomekanikk og forholdene mellom sirkulasjon og drenering. På denne måten resonnerte han seg frem til at avvik i disse anatomiske og fysiologiske elementenes normale funksjon førte til en redusert helsetilstand. Osteopati er en helseprofesjon som baseres på naturvitenskaplige og kliniske fag. Osteopater undersøker og behandler med utgangspunkt i at god funksjon og helse avhenger av at muskel- skjelett-  bindevev- nerve- og det sirkulatoriske systemet fungerer optimalt sammen. Målsettingen med en osteopatisk behandling er å fremme pasientens evne til «å hjelpe seg selv». Behandlingen er trygg og individualisert. Den passer for pasienter i alle aldre.

Vår osteopat er medlem av Norsk Osteopatforbund

 

Fokusklinikken holder til på Vinderen vest i Oslo og Økern øst i Oslo. Vi holder åpent hver ukedag, med utvidet åpningstid enkelte dager. Se her for kontaktinfo og åpningstider, eller ring oss for veibeskrivelse fra Majorstuen.