NYHET! Ny massør på Fokusklinikken Vinderen

Mandag 2. november 2015 ønsker vi nye og gamle pasienter velkommen til vår nye massør, Kari Rise, på Fokusklinikken Vinderen.

Kari har 12 års erfaring som massør, og tilbyr flere forskjellige massasjeteknikker for å optimalisere muskel- og leddproblemer. De vanligste plagene er ryggsmerter, nakkesmerter, skulder-arm-plager, hofte-kne-ankelproblemer, hodepine, fordøyelsesproblemer, og menstruasjonsplager.

Kari lever og ånder for gode hverdager. Hun har idrettsfaglig bakgrunn og har jobbet med allsidig fysisk aktivitet både for grupper, skoler og for dem som ønsker personlig trening.

Kari jobber ut fra visjonen om at hvert enkelt individ har mulighet til å oppnå bedre helse og velvære. Hun har som målsetting å gi veiledning og behandling for å bidra til at du når dine mål. Kari ønsker også å hjelpe deg til å utforme langsiktige mål og viktige delmål underveis.

Kari er medlem av Norsk Massør- og Muskelterapeutforbund, og har sin Massasje og Massasjeterapeututdannelse fra Axelsons Body Work School i Oslo.

For timebestilling, klikk deg inn på Online Booking eller kontakt oss.

Velkommen!

Flere artikler: