Hege ble kvitt ryggplagene med personlig trening

  På Fokusklinikken har vi eget treningsrom. FOTO: Fokusklinikken

På Fokusklinikken har vi eget treningsrom. FOTO: Fokusklinikken

«Tidligere var jeg redd for å trene styrke, i fare for å gjøre rygg og nakke verre, mens Inas treningsopplegg kun har gjort dette bedre».

- Jeg begynte å trene hos Ina i august, forteller Hege (36). Bakgrunnen til det var at jeg de siste årene har hatt mye problemer med korsrygg og nakke. Jeg har gått til diverse ulike behandlinger, men ville da se om en personlig trener med spesialkompetanse på problemområdene kunne hjelpe bedre enn "passiv behandling". Og det har det virkelig gjort, understreker Hege.  

FokusTrening tilbyr individuell, trygg og effektiv personlig trening. Fysioterapeut og trener Ina Haugen forteller at de har fokus på å tilpasse treningsøktene til deg, ditt nivå og dine ambisjoner.

- Vi veileder og motiverer deg til å prestere ditt beste, forteller Haugen.

- Vi finner deg der du er og får deg videre. Dette har vi dyktige, erfarne trenere med fysioterapiutdanning til. Med denne kunnskapen tilpasser vi treningen etter eventuelle plager og du vil til tross for plagene oppleve kvalitet og effektivitet i treningen. I tillegg forgår treningen i skjermede, nye treningslokaler. Et ganske eksklusivt og unikt konsept, sier Haugen.

Hege mener Haugen balanserer det å ta hensyn til svakhetene perfekt med det å utfordre deg til å ta ut maks av hva du klarer.

- Etter 10 timer var det helt uaktuelt å ikke fortsette med en ny pakke, fordi det er så utrolig motiverende å kjenne seg sterkere fra gang til gang. For meg har Ina vært helt avgjørende for å komme tilbake til gode treningsrutiner. Med sin kunnskap får hun deg til å føle deg trygg, og hun gjør treningen morsom med stadige nye øvelser og utfordringer, sier Hege.

- Jeg kan virkelig anbefale tilrettelagt styrketrening til alle som sliter med vond nakke eller rygg!

Fokustrening tilbyr også kartlegging av din bedrifts treningsbehov og skreddersyr treningstilbud til deg og din bedrift. Ta kontak, så hjelper vi deg.

Flere artikler: