Vinderen Kiropraktikk & Helse og Fokusklinikken Økern slår seg sammen

Vinderen Kiropraktikk & Helse og Fokusklinikken Økern slår seg sammen. Klinikkene har samarbeidet over lengre tid - et samarbeid som har fungert svært godt og som vi ønsker å bygge videre på. Vi slås sammen til et felles selskap, men beholder de respektive klinikkene, henholdsvis Fokusklinikken Vinderen og Fokusklinikken Økern. Fusjoneringen vil gi deg som pasient et bedre og bredere behandlingstilbud, økt tilgjengelighet og bedre service. Pasientene kan fritt benytte seg av tjenestene som tilbys ved begge klinikkene. 

Klinikkenes terapeuter vil gjennom regelmessige interne og eksterne kurs holde seg faglig oppdaterte, slik at du som pasient til en hver tid får den beste behandlingen tilpasset ditt behov. 

Vi har valgt å beholdet navnet Fokusklinikken - navnet som på Økern har eksistert i snart 9 år. Klinikkens logo, profil og hjemmeside er derimot kledd i ny drakt. Sirkelen i logoen ønsker vi at skal symbolisere vår "identitet", nemlig helhet, tverrfaglighet og samarbeid - så vel internt (mellom terapeutene og klinikkene) som eksternt (fastleger, sykehus med mer).

Vi gleder oss til fortsettelsen og håper du blir fornøyd!

Flere artikler: