Din lokale massør og massasjeterapeut nær Ullevål

Fokusklinikken holder til på Vinderen i Oslo

 

 
 

Vinderen - Oslo Vest

+47 22 49 60 00
Rasmus Winderens vei 51,
0373 Oslo
vinderen@fokusklinikken.no

 

 

Hvor finner du oss?

Fokusklinikken Vinderen ligger ca 150 meter fra Vinderen sentrum, vis-à-vis Vinderen skole. Fokusklinikken er et tverrfaglig helsesenter, som tilbyr kiropraktikk, fysioterapi, osteopati og massasje. Vi har også et tett samarbeid med leger i samme lokale. Vi har gratis parkering for våre pasienter rett foran inngangspartiet. For veibeskrivelse fra Ullevål, se her.

 

 Fokusklinikken ligger 150 meter fra Vinderen T-banestasjon. Det er gratis parkeringsplasser rett foran hovedinngangen. FOTO: Fokusklinikken

Fokusklinikken ligger 150 meter fra Vinderen T-banestasjon. Det er gratis parkeringsplasser rett foran hovedinngangen. FOTO: Fokusklinikken

 Velkommen til nyoppussede lokaler på Fokusklinikken Vinderen - din muskel-og skjelettklinikk nær Ullevål i Oslo . FOTO: Fokusklinikken

Velkommen til nyoppussede lokaler på Fokusklinikken Vinderen - din muskel-og skjelettklinikk nær Ullevål i Oslo. FOTO: Fokusklinikken

Om massasje:

Massasje brukes til behandling av muskulær stivhet og ubehag. Typiske plager er PC-relaterte smerter som musearm og stiv nakke, beinhinnebetennelse, spenningshodepine og muskulære ryggsmerter.

Våre massører jobber tett med kiropraktor, fysioterapeut og osteopat, for å kunne tilby deg den beste behandlingen.

Se våre priser på massasje her.

 

Typiske plager som massøren kan hjelpe deg med:

 Våre massører tilbyr flere former for massasje. FOTO: Fokusklinikken

Våre massører tilbyr flere former for massasje. FOTO: Fokusklinikken

 • Musearm
 • Stiv nakke/ skuldre
 • Frozen shoulder
 • Tennisalbue
 • Carpal-tunnel syndrom
 • Beinhinnebetennelse
 • Spenningshodepine
 • Compartment syndrom
 • Skoliose
 • Muskulære ryggsmerter
 • Pectoralis minor syndrom

 

Hva gjør massøren?

 • Klassisk massasje: Utøves ved massering og strekking av muskler. Dette påvirker blod- og lymfesirkulasjonen, øker hormonproduksjonen og -utskillelsen og gjør musklene smidigere og mer elastiske.
 • Avslapningsmassasje: Er en massasjeform som har sitt utspring fra den tradisjonelle klassiske massasjen. Avslapningsmassasjen legger vekt på avspenning i form av myke og lette grep. Her skal man kun slappe av og nyte massasjen.
 • Idrettsmassasje: Er en massasjeform som myker opp friske eller tidligere skadede områder som preges av spente og ømme muskler. Idrettsmassasje er ofte benyttet av de som ønsker og tåler en dypere massasje, og ofte før eller etter man skal gjennom en stor fysisk påkjenning. Dette gjøres for å kunne prestere maksimalt, redusere restitusjonstid og minske verk i muskulaturen. Ved idrettsmassasje brukes de samme grepene som ved den tradisjonelle klassiske massasjen, men det legges mer trykk på grepene og rytmen er raskere.

 

Fakta om massasje

Massasje regnes som en av de eldste behandlingsformer, og har kilder i alle fall 3000 år tilbake i tid. Det finnes i alt mer enn 80 ulike massasjeformer, men vi beskriver her i hovedsak såkalt ”klassisk massasje” som har europeiske røtter.

Massasje er en manuell teknikk der en kombinasjon av trykk og tøyning, bearbeider huden og muskelvevet. Hender, albue og underarm benyttes i behandlingen. Muskeltøyning påvirker muskelspenningen, elastisiteten og bevegelsesevnen i musklene som indirekte påvirker leddenes bevegelser.

Ulike behandlingsteknikker (Effleurage, Petrissage og Tapotement) vektlegges ut fra hva man vil behandle, og med hensyn til hvorvidt man ønsker en stimulerende eller avslappende effekt. Medisinsk sett regnes massasje som en sikker behandlingsform, men det kan likevel være fysiologiske og psykologiske forhold man bør være bevisst på dersom man benytter seg av regelmessig behandling over tid.

Alle våre massører er medlem av Norges Massasjeforbund (NMF).

 

Fokusklinikken holder til på Vinderen vest i Oslo og Økern øst i Oslo. Vi holder åpent hver ukedag, med utvidet åpningstid enkelte dager. Se her for kontaktinfo og åpningstider, eller ring oss for veibeskrivelse fra Ullevål.