Din lokale massør og massasjeterapeut nær Løren

Fokusklinikken holder til på Økern i Oslo

 

 
 

Økern - Oslo Øst

+47 22 65 88 88
Østre Aker vei 19,
0581 Oslo
okern@fokusklinikken.no

 

 

Hvor finner du oss?

Vi holder til i Østre Aker vei 19 på Økern i Oslo, i umiddelbar gangavstand fra Økern T-bane- og busstasjon. Vi har 4 gratis kundeparkeringsplasser, som er merket med klinikkens navn. 

Fra Løren kan man gå ned til Fokusklinikken på ca 10 minutter. Med T-banen fra Løren er man kun ett stoppested unna Økern, og klinikken er da rett ved siden av Økern T-banestasjon.

Fokusklinikken Økern startet opp allerede i 2007 og vi består i dag av kiropraktorer, fysioterapeuter og massør. Vi har også egen treningssal med det nyeste av apparater og treningsutstyr. Fokusklinikken var den første tverrfaglige klinikken i Økern/Løren området med fysioterapeuter, kiropraktorer og massører.

 

 Fokusklinikken Økern holder til i 2 etg. i "Bohusbygget", rett ved Økern T-bane og busstasjon. Vi har gratis parkering rett utenfor inngangspartiet.

Fokusklinikken Økern holder til i 2 etg. i "Bohusbygget", rett ved Økern T-bane og busstasjon. Vi har gratis parkering rett utenfor inngangspartiet.

 Velkommen til Fokusklinikken Økern - din muskel-og skjelettklinikk nær Løren.

Velkommen til Fokusklinikken Økern - din muskel-og skjelettklinikk nær Løren.

Bestill online eller ring 22658888:

Om massasje

Massasje brukes til behandling av muskulær stivhet og ubehag. Typiske plager er PC-relaterte smerter som musearm og stiv nakke, beinhinnebetennelse, spenningshodepine og muskulære ryggsmerter.

Våre massører jobber tett med kiropraktorfysioterapeut og osteopat, for å kunne tilby deg den beste behandlingen.

Se våre priser på massasje her.

 

Typiske plager som massøren kan hjelpe deg med:

 Våre massører tilbyr flere former for massasje. FOTO: Fokusklinikken

Våre massører tilbyr flere former for massasje. FOTO: Fokusklinikken

 • Musearm
 • Stiv nakke/ skuldre
 • Frozen shoulder
 • Tennisalbue
 • Carpal-tunnel syndrom
 • Beinhinnebetennelse
 • Spenningshodepine
 • Compartment syndrom
 • Skoliose
 • Muskulære ryggsmerter
 • Pectoralis minor syndrom

 

Hva gjør massøren?

 • Klassisk massasje: Utøves ved massering og strekking av muskler. Dette påvirker blod- og lymfesirkulasjonen, øker hormonproduksjonen og -utskillelsen og gjør musklene smidigere og mer elastiske.
 • Avslapningsmassasje: Er en massasjeform som har sitt utspring fra den tradisjonelle klassiske massasjen. Avslapningsmassasjen legger vekt på avspenning i form av myke og lette grep. Her skal man kun slappe av og nyte massasjen.
 • Idrettsmassasje: Er en massasjeform som myker opp friske eller tidligere skadede områder som preges av spente og ømme muskler. Idrettsmassasje er ofte benyttet av de som ønsker og tåler en dypere massasje, og ofte før eller etter man skal gjennom en stor fysisk påkjenning. Dette gjøres for å kunne prestere maksimalt, redusere restitusjonstid og minske verk i muskulaturen. Ved idrettsmassasje brukes de samme grepene som ved den tradisjonelle klassiske massasjen, men det legges mer trykk på grepene og rytmen er raskere.

 

Fakta om massasje

Massasje regnes som en av de eldste behandlingsformer, og har kilder i alle fall 3000 år tilbake i tid. Det finnes i alt mer enn 80 ulike massasjeformer, men vi beskriver her i hovedsak såkalt ”klassisk massasje” som har europeiske røtter.

Massasje er en manuell teknikk der en kombinasjon av trykk og tøyning, bearbeider huden og muskelvevet. Hender, albue og underarm benyttes i behandlingen. Muskeltøyning påvirker muskelspenningen, elastisiteten og bevegelsesevnen i musklene som indirekte påvirker leddenes bevegelser.

Ulike behandlingsteknikker (Effleurage, Petrissage og Tapotement) vektlegges ut fra hva man vil behandle, og med hensyn til hvorvidt man ønsker en stimulerende eller avslappende effekt. Medisinsk sett regnes massasje som en sikker behandlingsform, men det kan likevel være fysiologiske og psykologiske forhold man bør være bevisst på dersom man benytter seg av regelmessig behandling over tid.

Alle våre massører er medlemmer av Norges Massasjeforbund (NMF).

 

Fokusklinikken holder til på Økern øst i Oslo og Vinderen vest i Oslo. Vi holder åpent hver ukedag, med utvidet åpningstid enkelte dager. Se her for kontaktinfo og åpningstider, eller ring oss for veibeskrivelse fra Løren.


Infofilm om Fokusklinikken Økern