Din lokale massør og massasjeterapeut nær Helsfyr

Fokusklinikken holder til på Økern i Oslo

 
 

Økern - Oslo Øst

+47 22 65 88 88
Østre Aker vei 19,
0581 Oslo
okern@fokusklinikken.no

 

Hvor finner du oss?

Vi holder til i Østre Aker vei 19 på Økern i Oslo med kort avstand til Helsfyr. Klinikken ligger i umiddelbar gangavstand fra Økern T-bane- og busstasjon. Vi har 4 gratis kundeparkeringsplasser, som er merket med klinikkens navn. 

Med bussrute 68 og 23 er det kun 9 minutter med buss fra Helsfyr til Økern. Finn ruten selv fra Helsfyr ved å klikke her.

Fokusklinikken Økern startet opp i 2007 og vi består i dag av kiropraktorer, fysioterapeuter og massør. Vi har også egen treningssal med det nyeste av apparater og treningsutstyr.

 

Fokusklinikken Økern holder til i 2 etg. i "Bohusbygget", rett ved Økern T-bane og busstasjon. Vi har gratis parkering rett utenfor inngangspartiet.

Fokusklinikken Økern holder til i 2 etg. i "Bohusbygget", rett ved Økern T-bane og busstasjon. Vi har gratis parkering rett utenfor inngangspartiet.

Velkommen til Fokusklinikken Økern - din muskel-og skjelettklinikk nær Helsfyr.

Velkommen til Fokusklinikken Økern - din muskel-og skjelettklinikk nær Helsfyr.

Vår massør/massasjeterapeut:

Massør Christina Sole , Fokusklinikken Økern

Massør Christina Sole, Fokusklinikken Økern

 

Massøren behandler:

 • Musearm

 • Stiv nakke/ skuldre

 • Frozen shoulder

 • Tennisalbue

 • Carpal-tunnel syndrom

 • Beinhinnebetennelse

 • Spenningshodepine

 • Compartment syndrom

 • Skoliose

 • Muskulære ryggsmerter

 • Pectoralis minor syndrom

 
Våre massører tilbyr flere former for massasje. FOTO: Fokusklinikken

Våre massører tilbyr flere former for massasje. FOTO: Fokusklinikken

 

Hva gjør massøren?

 • Klassisk massasje: Utøves ved massering og strekking av muskler. Dette påvirker blod- og lymfesirkulasjonen, øker hormonproduksjonen og -utskillelsen og gjør musklene smidigere og mer elastiske.

 • Avslapningsmassasje: Er en massasjeform som har sitt utspring fra den tradisjonelle klassiske massasjen. Avslapningsmassasjen legger vekt på avspenning i form av myke og lette grep. Her skal man kun slappe av og nyte massasjen.

 • Idrettsmassasje: Er en massasjeform som myker opp friske eller tidligere skadede områder som preges av spente og ømme muskler. Idrettsmassasje er ofte benyttet av de som ønsker og tåler en dypere massasje, og ofte før eller etter man skal gjennom en stor fysisk påkjenning. Dette gjøres for å kunne prestere maksimalt, redusere restitusjonstid og minske verk i muskulaturen. Ved idrettsmassasje brukes de samme grepene som ved den tradisjonelle klassiske massasjen, men det legges mer trykk på grepene og rytmen er raskere.

Se våre priser på massasje her.

Fakta om massasje

Massasje regnes som en av de eldste behandlingsformer, og har kilder i alle fall 3000 år tilbake i tid. Det finnes i alt mer enn 80 ulike massasjeformer, men vi beskriver her i hovedsak såkalt ”klassisk massasje” som har europeiske røtter.

Massasje er en manuell teknikk der en kombinasjon av trykk og tøyning, bearbeider huden og muskelvevet. Hender, albue og underarm benyttes i behandlingen. Muskeltøyning påvirker muskelspenningen, elastisiteten og bevegelsesevnen i musklene som indirekte påvirker leddenes bevegelser.

Ulike behandlingsteknikker (Effleurage, Petrissage og Tapotement) vektlegges ut fra hva man vil behandle, og med hensyn til hvorvidt man ønsker en stimulerende eller avslappende effekt. Medisinsk sett regnes massasje som en sikker behandlingsform, men det kan likevel være fysiologiske og psykologiske forhold man bør være bevisst på dersom man benytter seg av regelmessig behandling over tid.

Vår massør er medlem av Norges Massasjeforbund (NMF).

Fokusklinikken holder til på Økern øst i Oslo og Vinderen vest i Oslo. Vi holder åpent hver ukedag, med utvidet åpningstid enkelte dager. Se her for kontaktinfo og åpningstider, eller ring oss for veibeskrivelse fra Helsfyr.


Infofilm om Fokusklinikken Økern