Din lokale massør og massasjeterapeut nær Alnabru

Fokusklinikken holder til på Økern i Oslo

 

 
 

Økern - Oslo Øst

+47 22 65 88 88
Østre Aker vei 19,
0581 Oslo
okern@fokusklinikken.no

 

Hvor finner du oss?

Vi holder til i Østre Aker vei 19 på Økern i Oslo, i umiddelbar gangavstand fra Økern T-bane- og busstasjon. Vi har 4 gratis kundeparkeringsplasser, som er merket med klinikkens navn. 

Med bil er det kun 5-7 minutter fra Alnabru og vi har gratis parkeringsplasser rett utenfor klinikken. T-banelinje 4 og 5 samt flere bussruter stopper på Økern, blant annet: rute 23, 24, 60, 67, 345 og 435.

Fokusklinikken Økern startet opp i 2007 og vi består i dag av kiropraktorer, fysioterapeuter og massør. Vi har også egen treningssal med det nyeste av apparater og treningsutstyr.

 

Fokusklinikken Økern holder til i 2 etg. i "Bohusbygget", rett ved Økern T-bane og busstasjon. Vi har gratis parkering rett utenfor inngangspartiet.

Fokusklinikken Økern holder til i 2 etg. i "Bohusbygget", rett ved Økern T-bane og busstasjon. Vi har gratis parkering rett utenfor inngangspartiet.

Velkommen til Fokusklinikken Økern - din muskel-og skjelettklinikk nær Alnabru.

Velkommen til Fokusklinikken Økern - din muskel-og skjelettklinikk nær Alnabru.

Vår massør/massasjeterapeut:

Massør Christina Sole , Fokusklinikken Økern

Massør Christina Sole, Fokusklinikken Økern

 

Massøren behandler:

 • Musearm

 • Stiv nakke/ skuldre

 • Frozen shoulder

 • Tennisalbue

 • Carpal-tunnel syndrom

 • Beinhinnebetennelse

 • Spenningshodepine

 • Compartment syndrom

 • Skoliose

 • Muskulære ryggsmerter

 • Pectoralis minor syndrom

 
Våre massører tilbyr flere former for massasje. FOTO: Fokusklinikken

Våre massører tilbyr flere former for massasje. FOTO: Fokusklinikken

 

 Hva gjør massøren?

 • Klassisk massasje: Utøves ved massering og strekking av muskler. Dette påvirker blod- og lymfesirkulasjonen, øker hormonproduksjonen og -utskillelsen og gjør musklene smidigere og mer elastiske.

 • Avslapningsmassasje: Er en massasjeform som har sitt utspring fra den tradisjonelle klassiske massasjen. Avslapningsmassasjen legger vekt på avspenning i form av myke og lette grep. Her skal man kun slappe av og nyte massasjen.

 • Idrettsmassasje: Er en massasjeform som myker opp friske eller tidligere skadede områder som preges av spente og ømme muskler. Idrettsmassasje er ofte benyttet av de som ønsker og tåler en dypere massasje, og ofte før eller etter man skal gjennom en stor fysisk påkjenning. Dette gjøres for å kunne prestere maksimalt, redusere restitusjonstid og minske verk i muskulaturen. Ved idrettsmassasje brukes de samme grepene som ved den tradisjonelle klassiske massasjen, men det legges mer trykk på grepene og rytmen er raskere.

 

Fakta om massasje

Massasje regnes som en av de eldste behandlingsformer, og har kilder i alle fall 3000 år tilbake i tid. Det finnes i alt mer enn 80 ulike massasjeformer, men vi beskriver her i hovedsak såkalt ”klassisk massasje” som har europeiske røtter.

Massasje er en manuell teknikk der en kombinasjon av trykk og tøyning, bearbeider huden og muskelvevet. Hender, albue og underarm benyttes i behandlingen. Muskeltøyning påvirker muskelspenningen, elastisiteten og bevegelsesevnen i musklene som indirekte påvirker leddenes bevegelser.

Ulike behandlingsteknikker (Effleurage, Petrissage og Tapotement) vektlegges ut fra hva man vil behandle, og med hensyn til hvorvidt man ønsker en stimulerende eller avslappende effekt. Medisinsk sett regnes massasje som en sikker behandlingsform, men det kan likevel være fysiologiske og psykologiske forhold man bør være bevisst på dersom man benytter seg av regelmessig behandling over tid.

Vår massør er medlem av Norges Massasjeforbund (NMF).

 

Fokusklinikken holder til på Økern øst i Oslo og på Vinderen vest i Oslo. Vi holder åpent hver ukedag, med utvidet åpningstid enkelte dager. Se her for kontaktinfo og åpningstider, eller ring oss for veibeskrivelse fra Alnabru.


Infofilm om Fokusklinikken Økern